Handelsbetingelser

Når du handler på www.rolfsmindefoder.dk, modtager du handelsbetingelser sammen med din ordrebekræftelse.

 1. Generelle oplysninger om virksomheden

Rolfsminde Foder IVS, Cvr.nr. 39003872

Etableret 2017.

Ørbækvej 832, 5863 Ferritslev.

Kontakt:

E-mailadresse: info@rolfsmindefoder.dk

Telefon: 2988 6144

Bank: 0828 316814

 1. Priser og valuta

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og inkl. Moms.

3. Betaling

Rolfsminde Foder modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Vælger du at bestille i webshoppen, men afhente i den fysiske butik, trækkes pengene fra betalingskortet, når ordren er pakket og klar til afhentning.
Rolfsminde Foder bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ang, rådgivningsydelser: Foderplanlægning, foredrag og faste tilbud betales forud. Arbejdet påbegyndes umiddelbart efter betaling, med mindre andet er aftalt. Rådgivning og andet regnet på minutbasis, betales efter ydelsen er leveret, inden 8 dage. Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70% samt et gebyr på 100,00.

Mobilepay 2988 6144

Kontooverførsel 0828 316814

 1. Levering

Varer bestilt med levering via ordrer på webshoppen afsendes alle hverdage. Bestilles der inden kl. 12 på hverdage, afsendes ordren samme dag. Leveringstid 1- 3 hverdage, ved forsinkelse, modtager du en email hurtigst muligt.

Ang. rådgivningsydelser: Leveringstiden på foderplaner er normalt 3-4 hverdage efter vi har modtaget alle informationer omkring hesten, nøjagtig leveringstid oplyses ved bestilling. Det er dog nødvendigt, at du har givet os alle informationer og står til rådighed for besvarelse af yderligere spørgsmål, for at leveringstiden kan overholdes. Foderplaner leveres via mail. Øvrig rådgivning, staldbesøg og hjælp til øvrige opgaver aftales individuelt. Som udgangspunkt leveres alt materiale via mail, med mindre andet er aftalt.

 • Afhentning i butikken

Det er muligt at bestille via webshoppen og efterfølgende afhente i butikken. Så er varerne pakket og klar til dig når du kommer, du sparer tid og er sikker på at få hvad du kommer efter. Det er også muligt at bestille og afhente udenfor butikkens åbningstid, så stiller jeg varerne frem/ud til dig.
Såfremt du bestiller inden den fysiske butik lukker, se åbningstiderne her, kan varerne pakkes samme dag. Skriv gerne ønsket afhentningstidspunktet som bemærkning til ordren. Ønsker du at afhente udenfor åbningstiderne, bedes du kontakte mig på telefon 2988 6144 for at aftale nærmere. Står du skut og mangler foder udenfor åbningstiden, er du også velkommen til at ringe eller sende en sms på telefon 2988 6144, vi åbner gerne butikken såfremt vi er hjemme eller pakker varerne og stiller frem til dig.

 • Særlige vilkår

Kyndig, kompetent og grunding vejledning og rådgivning omkring produkter og anvendelse er en del af handlen hos Rolfsminde Foder. Dette betyder selvfølgelig også at foderrådgivning/foderplanlægning er med i prisen når du handler her – hvad enten det er i den fysiske butik eller via webshoppen.

Derudover har du mulighed for at købe rådgivningsbesøg og telefonrådgivning, hvis du har behov for lidt mere dybdegående rådgivning. Dette bookes på forhånd enten via telefon, sms eller mail. Inden rådgivningen finder sted, skal du have leveret oplysninger til betalingsopkrævning.

For at Rolfsminde Foder kan yde den bedst mulige kvalitet i rådgivningen, er vi afhængig af, at du giver de nødvendige oplysninger. Er du grundig i besvarelsen af spørgsmål forud for og under rådgivningen, giver det Rolfsminde Foder mulighed for at give dig en endnu bedre kvalitet i rådgivningen.

 • Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@rolfsmindefoder.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her nederst på denne side.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ang. rådgivningsydelser:
Foderplaner af afbestilles indenfor 2 døgn efter du har afgivet ordren. Dog ikke ved bestilling af en hasteopgave, her frafalder returretten så snart Rolfsminde Foder har påbegyndt arbejdet på opgaven. Rådgivning kan ikke fortrydes, når ydelsen er taget i brug. Forudbestilt rådgivning, staldbesøg og foredrag afbestilles minimum 2 døgn før den aftalte tid. Afbestilles senere end 2 døgn før, faktureres for påbegyndt forberedelsestid; 1 time ved rådgivning og staldbesøg, samt 2 timer ved foredrag. Individuelt bestilte opgaver kan senest afbestilles 5 dage før aftalt levering. Såfremt ordren ikke er påbegyndt tilbagebetales det fulde beløb. Er ordren påbegyndt faktureres for den brugte tid. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, benyt da venligst dette skema:

 • Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.
Rolfsminde Foder vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Rolfsminde Foder
Ørbækvej 832
5863 Ferritslev
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ang. rådgivningsydelser:
Oplever du fejl eller mangler ved den leverede serviceydelse, bedes du meddele dette skriftligt inden 7 dage. Du vil modtage en bekræftelse på reklamationen, og Rolfsminde Foder vil herefter vurdere hvor ansvaret for fejlen/manglen ligger. Bærer Rolfsminde Foder ansvaret for fejlen, vil vi forsøge at rette op på fejlen hurtigst muligt. Er dette ikke muligt, kan der blive tale om en ombytning eller tilbagebetaling af hele eller dele af beløbet. Da rådgivning er en tjenesteydelse, gælder købelovens 2 års reklamationsret ikke. Tjenesteydelser er omfattet af Lov om forældelse.

 • Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 • Information og artikler

Når du læser information og artikler på f.eks. Rolfsminde Foders hjemmeside, Facebook og nyhedsbrev, skal du være klar over, at dette er generel information, som aldrig vil kunne erstatte individuel rådgivning. Rolfsminde Foder påtager sig derfor ikke erstatningspligt heraf. Du er altid velkommen til at rette henvendelse til Rolfsminde Foder, såfremt du har spørgsmål omkring dine/dit dyr.

 • Individuel rådgivning

Rolfsminde Foder ønsker at yde rådgivning, som er kendetegnet ved kvalitet og høj faglighed, og stræber derfor hele tiden på at være opdateret på nyeste viden og forskning.

Når du modtager individuel rådgivning, kan denne ikke overføres til øvrige dyr eller dyrehold, end de(n) pågældende rådgivningen drejer sig om. Ligeledes er en foderplan individuel, og kan derfor udelukkende anvendes til det dyr, den pågældende foderplan er udarbejdet til. Rolfsminde Foder stræber sig på at tilbyde dig 100 % uvildig rådgivning, rådgivningen sker ikke ud fra de produkter som sælges i butikken, men med udgangspunkt i dyrets behov. Dog er produkterne i sortimentet alle produkter, som jeg selv har gode erfaringer med og kan anbefale. Dog vil du også kunne opleve, at jeg vil anbefale dig produkter, som jeg ikke har mulighed for at have i mit sortiment.
Rådgivningen sker i samarbejde med dig, for at tilgodese dine interesser. Derfor bestemmer du selv helt suverænt, hvilke til- og fravalg du vil bruge af som følger af rådgivningen. Rolfsminde Foder er altså ikke erstatningspligtig for følger eller økonomiske tab, sket på baggrund af dine til- eller fravalg.

 • Hvad bruger vi dine personlige data til

Rolfsminde Foder bruger dine oplysninger i forbindelse med fakturering. Ingen af dine oplysninger vil blive videregivet til andre instanser, uden dit samtykke her til. Rolfsminde Foder har altid brug for følgende oplysninger:

Fulde navn

Adresse

Telefonnummer

Mailadresse

• Hvis du ønsker at klage:

Vil du klage over dit købe, skal du rette henvendelse til Rolfsminde Foder via mail info@rolfsmindefoder.dk. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerrådet Tænk, Www.forbruger.dk

 • Trykfejl, mangler og ændringer

Ret til ændringer på hjemmeside forbeholdes. Rolfsminde Foder stræber efter at holde hjemmesiden opdateret efter nyeste viden og forskning, dog kan forekomme forsinkelser i evt. ændringer, og derved også forældelse i informationer. Forbehold for trykfejl og mangler på hjemmesiden. Ligeledes forbehold for regne- og trykfejl i forbindelse med beregninger i den individuelle rådgivning. Rolfsminde Foder stræber efter at undgå trykfejl og mangler, oplever du alligevel dette på vores hjemmeside eller øvrige steder, er du meget velkommen til at tage kontakt.

•  Standartformular ved fortrydelse.

FORTRYDELSESFORMULAR

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:

Rolfsminde Foder

Ørbækvej 832

5863 Ferritslev

E-mail: info@rolfsmindefoder.dk

– Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med

min købsaftale om følgende varer (venligst skriv varenummer og varenavn):

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

– Bestilt den                             ______________________________________________________

– Ordrenummer                    ______________________________________________________

– Bestilt af (navn)                 ______________________________________________________

– Bestillers adresse              ______________________________________________________

– Bestillers underskrift      ______________________________________________________